Håll utkik i brevlådan:

Mingelkväll och preliminär antagning till
Europaskolan Strängnäs

Har du sökt till Europaskolan Strängnäs i höst? Nu är den preliminära antagningen klar. Håll utkik i brevlådan de närmaste dagarna – även efter en inbjudan!

Den 19 mars skickade vi ut de preliminära antagningsbeskeden till alla som sökt till Europaskolan Strängnäs i höst. Det gläder oss mycket att så många är intresserade av vår skola. Kanske är du en av de preliminärt antagna? Då vill vi passa på att gratulera till ett bra framtidsval!

Mingelkväll torsdagen den 12 april, kl 18.00–20.00.

Du som är preliminärt antagen är också välkommen på mingelkväll, inför de tre gymnasieåren hos oss! Några dagar efter antagningsbeskedet kommer en inbjudan, så håll extra koll på brevlådan.

Missa inte detta tillfälle att träffa lärare, elever och blivande klasskamrater. Både du och din/dina vårdnadshavare är välkomna. Vi ses i Djäknegården vid domkyrkan, där du får träffa oss som jobbar på skolan: skolledning, syv och lärare. Under kvällen ordnar vi också aktiviteter för respektive gymnasieprogram. Passa på att ställa frågor och bekanta dig med din kommande gymnasieskola!

Vi bjuder på plockmat och dryck, medan vi minglar och lär känna varandra. Det blir en liten försmak av vad som väntar i vår skolmatsal, där våra egna kockar serverar mat som på restaurang.

Kommer du från en annan stad än Strängnäs? Vår boardingansvariga är på plats för att berätta om möjligheterna till elevboende.

Varmt välkommen till mingelkvällen – vi ser fram emot att ses!