Lyckad marknadsdag för Europaskolan Strängnäs med återträff och slutsålda varor för UF-företag

Strängnäs marknad 2017 blev en lyckad dag för Europaskolan Strängnäs. Då gjorde skolans UF-företag succé med slutsålda varor, samtidigt som vi hade en trevlig återträff.

Det var peppade UF-företag från gymnasiet som dukade upp sina varor under Strängnäs marknad, lördagen den 14 oktober. Här skulle säljas – och det gjorde de med besked! Den soliga dagen lockade många besökare till stan, där våra UF-företag väckte stort intresse.

Resultatet blev att alla UF-företagen sålde slut på sina varor!
Vi är så stolta över den positiva stämning och entreprenörsanda ni alla förmedlade under dagen.

I Europaskolan Strängnäs elevcafé hölls samma dag en återträff med drop-in för skolans före detta elever (alumner). Här blev det många kära återseenden under några timmar, då vi fikade och pratade om allt från gamla minnen till skolans utveckling. En av skolans tidigare lärare deltog också. Flera av eleverna sade att de absolut kommer tillbaka nästa år också. Det ser vi fram emot!

Här presenterar vi de UF-företag som deltog på Strängnäs marknad 2017:

Happy Bird tillverkar och säljer fågelholkar av spillvirke. Bakom UF-företaget står David Bank och Axel Trobäck.

Himalaya säljer smaksatt salt och bitar av salt som du själv river över maten. UF-företaget drivs av Isak Cieslak, Kim Axelsson och Thom Ollman.

Bricki säljer en egendesignad bricka med Strängnäsmotiv. I framtiden kommer de även att sälja tändstickor. UF-företaget består av Erika Lännström och Moa Olofsson.

Graines tillverkar och säljer fröknäcke. Det här UF-företaget drivas av Moa Madell, Sandra Lundin, Tilda Lundström och Marcus von Schéele.

Stay Woke säljer en egentillverkad energidryck med samma namn. UF-företaget består av Edvin Hedman, Viktor Lundberg, Ville Löfving och Lukas Niemi.

Tack alla för en underbar marknadsdag!